Türkiye nin her yerine 3000 tl ve üzeri ücretsiz kargo.
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Lezzet yolculuğumuz

04-11-2020 14:45
Lezzet yolculuğumuz

Zamanımızın çok değerli olduğu bir çağda yaşıyoruz. Sizleri, zamanınızı boşa harcatmadan güvenilir ve sağlıklı gıda ile buluşturmak istiyoruz. Hayatın koşuşturmacasına ara verip, biraz soluklanıp bizi binden dinlemeye ne dersiniz?

Son zamanlarda hepimiz evlerimize kapanmışken bütün ihtiyaçlarımızı internetten almaya başladık dolayısıyla e-ticaret ve dijital pazarlama alanındaki ilerlemeler artık kayıtsız kalınamayacak hale geldi. Tabi ki bu ilerlemeye gıda sektörü de dahil oldu.

Reha Et ve Süt Ürünleri olarak, geleneksel ve dillerden düşmeyen lezzetlerimizi zaten Türkiye geneli satıyorduk. Fakat artık tüketicilerimizle doğrudan buluşmak istedik. Güvenilir alışveriş ve mükemmel lezzet deneyimi için 30 yıllık tecrübemizle ürettiğimiz; sucuk, pastırma, sosis, salam, kavurma, çemen ve peynir çeşitlerimizi siz değerli tüketicilerimizle rehaetvesut.com.tr’de buluşturmaya karar verdik. Kullanışlı ve modern site tasarımımızla birlikte güvenilir ve sağlıklı gıdaya ulaşabileceğiniz bir site tasarladık.

Keyifli alışverişler dileriz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.